06-10-2012, 01:26 PM
(06-10-2012, 11:44 AM)arvin نوشته: دوستان من 6 مهر مدارکو تبت کردم. رفتم +10پرینت المتنی برگ سبزم رو گرفتم واسه 8/1 اعزام خوردم میخوام ببینم اصل برگ سبز و برگه کد کی دم منزل مییاد و اگه نیاد میتونم برگه کدم رو از همون +10 بگیرم و روز اعزام قبول میکنن هموناییکه از+10 گرفتم؟؟؟ممنون از پاسختوندوست من، برگه سبز معمولا بعد از حدود یک ماه (بین 15-20 روز) به درب منزل شما خواهد رسید و برگه سفید (برگه حاوی نام محل آموزشی) حدود 2 هفته قبل از تاریخ اعزام. بله شما میتونید با همون رسید ارسال مدارک، کد محل آموزشی تون رو دریافت کنید. ضمن اینکه با برگه های دریافتی از پلیس +10 هم به خدمت اعزام خواهید شد (یعنی لزوما نباید اصل اون برگه ها موجود باشد)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.