(06-10-2012, 11:43 PM)mj.morshed نوشته: من در حال امتحان برای GRE هستم و رو IELTS 6.5 هم حساب کردم. میشه در مورد دانشگاه کمک کنید و ممنون میشوم آخه به تمام استادا تقریبا میل زدم اما جواب ندادن. من رشته برق گرایش قدرت هستمببینید شما بدون نمره GRE اصلا شانسی ندارید!..باید امتحان نمرش بیاد
ولی در مورد ایمیل زدن به استادها هم به تاپیکش تو فروم که مراجعه کنید میبینید دوستان هم مثل شمان..باید زیاد (و با محتوا!) ایمیل بزنید
استادا اگه بخوان ایمیلو بخونن وقت زیادی نمیگذارن روش
من متاسفانه تو قدرت اطلاعات درستی ندارم که بخوام راهنمایی کنم..امیدوارم دوستان قدرتی اینجا باشن!
برحال برای دکترا؛ در بسیاری موارد آدم اپلای میکنه و دانشگاه درصورتیکه تشخیص بده اون شخص مناسب هست و میتونه زیر نظر استادی کار کنه یه استاد در نظر میگیره براش برای مصاحبه و بقیه موارد...برای همینه که خیلی رو نمره GRE تاکید میکنیم
ولی شما به ایمیل زدن ادامه بدید (تاپیکشم نگاه کنید دوستان چه جور متن هایی مبزنن)..تعداد دانشگاههای که تو امریکا برق قدرت دارن کم نیست که شما بگید به تمامی استادا ایمیل زدید!
درصورتیکه مدت زیادی گذشت میتونید دوباره ایمیل بزنید...شاید ایمیلو ندیده باشن
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge