(07-10-2012, 02:08 AM)popof نوشته:سلام آرش هستم دانشجوی مهندسی نفت مقطع کارشناسی خیلی تاپیک خوبیه و من به شدت به این احتیاج داشتم من ترم ۷ هستم و قصد دارم بد از اتمام درسم سربازیمو ۱سالی که وقت دارم عقب بندازم و تو اون یه سال واسه زبان بخونم و apply کنم معدلم ۱۷.۵ازPUT و احتمالا بتونم این سال هم یه مقاله بدم به نظرتون راه خوبیو انتخاب کردم؟امسال به دلیل مشکلاتی که دارم نمیتونم apply کنممیشه مشکلات این راهو بهم گوشزد کنینمرسی که توجه میکنین
سلام و خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم
دوست من تصمیم اینکه این راه واقعا خوب بود (یا هست) یا خیر، با خود شما است. به نظر من حتی اگر این راه از نظر دیگران خوب نباشه مهم نیست، مهم اینه که شما خودت این راه رو انتخاب کردی و در جهت رسیدن به اهدافت تلاش خواهی کرد؛
1- همین طور که خودت گفتی، میتونی از اون یک سال فرجه ات، برای تقویت زبانت (TOEFL یا IELTS) استفاده کنی، اگر بتونی در زمینه رشته تحصیلی ات، تجربه کاری مرتبط داشته باشی و حتی مقاله ای ارائه (سابمیت) کنی، خیلی خوب خواهد بود. ضمن اینکه اگر قصد ادامه تحصیل در امریکا رو داری میتونی در اون مدت روی GRE هم وقت بگذاری.
2- نظر دیگر این است که شما از همین حالا جدی به فکر تقویت زبانت و کسب نمره خوب در GRE باشی (چون از فارغ التحصیل کارشناسی کسی انتظار مقاله ندارد) و اون یکسال از زندگی ات (فرجه بعد از فارغ التحصیلی) رو یکجورایی از دست ندی و در همین دوران کارشناسی برای اخذ پذیرش اقدام کنی. یعنی شما وقتی فارغ التحصیل شدی از کارشناسی، پذیرش کارشناسی ارشد رو داشته باشی، اینجوری یکم برنامه هات فشرده تر و سخت تر خواهد بود ولی در عوض یکسال از عمر گرانبهات رو از دست ندادی.
در پایان باز هم یادآوری میکنم، تنها خودت و خودت میتونی تصمیم درست در این زمینه رو اتخاد کنی، چون این دوران، عمر توست، نه هیچ کس دیگه. موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.