(07-10-2012, 03:17 PM)12metri نوشته:سلام دوستان.من تازه با این فروم آشنا شدم.اولا خیلی خیلی ازتون ممنونم بخاطر اطلاع رسانیهای مفید و به موقعتون.
من امروز مدارکمو با پلیس+10 فرستادم.تو پست ها دیدم که24ساعت بعد میتونم المثنی برگ سبز بگیرم.درسته؟ خب الان سوالم اینه که این برگ المثنی به چه دردی میخوره و چی هستش؟ یعنی منظورم اینه تاریخ اعزام توش مشخص شده؟؟ بعد گرفتن اون میتونم درخواست تعجیل بدم یا باید صبرکنم برگه بیاد در خونه بعد درخواست تعجیل بدم؟؟
سلام دوست من و خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم
ممنون که پست های قبلی رو قبل از ارسال سوال، مطالعه کردید بله، شما روزی که مدارکتون رو ارسال کردید، بعد از 24 ساعت کاری میتونید با مراجعه به پلیس +10، درخواست صدور المثنی برگه سبز تون رو بدید. در برگه سبز، همونطور که خودتون هم اشاره کردید، تاریخ (و نه محل پادگان آموزشی) دقیق اعزامتون مشخص شده است. شما با استفاده از این برگه میتونید درخواست تعجیل یا تاخیر بدهید، ضمن اینکه اگر به دنبال دریافت امریه باشید، با استفاده از همین برگه میتونید اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.