08-10-2012, 09:41 PM
(08-10-2012, 08:49 PM)سحر نوربخش نوشته: ممنون از راهنماييتون.لطا بگين study plan چيه و كي بايد بنويسم؟براي نوشتنش بايد از كي كمك بخوام؟و چطور بايد با يه استاد كانكت بشم؟آيا شما ميتونين به من معرفي كنين؟و تو موقعيت من اصلا بهش چي بايد بگم؟خواهش ميكنم بهم كمك كنين چون من هيچجايي رو سراغ ندارم كه بهم كمك كنه از راهنمايي هاي دلسوزانتون ممنونخواهش میکنم.
study plan در واقع یه نوع sop است که شرحی از حال خودتان و درس و زمینه هایی که دوست دارید کار کنید رو شرح میدهید خیلی سخت نیست. البته یه سری دانشگاهها یه sample ازش دارند که میشه از سایت گرفت. استاد ها رو باید در دپارتمان رشته مورد نظر بگردید هم شماره اونها است و ههم ادرس ایمیل اونها وجود داره. خوب اگر فاند بخواهید می تونید از استاد کمک بگیرید والا باقی کارها مانند پذیرش و سایر امور از طریق خود دانشگاه انجام میشه که باید تاریخ ددلاین و سایر مدارک خواسته شده را فراهم نمایید و ارسال کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public