09-10-2012, 02:19 AM
(09-10-2012, 12:46 AM)afshin.sat نوشته:دوست من در مورد مقایسه سه مرکز برگزارکننده آزمون IELTS میتونید به این تالار مراجعه کنید. فقط در مورد Deadline دانشگاه ها مطمئن هستید؟با سلام، چند سوال داشتم اول اینکه بین 3 موسسه ای که سنجش معرفی کرده(دانشگاه آزاد، آیلتس تهران و عصر دین و دانش) کدوم رو انتخاب کنم؟ دوم اینکه ذانشگاهی که می خوام واسش اپلای کنم ددلاینش فروردینِ، به نظر شما اگه بخوام بهمن ماه امتحان بدم ریسکی نیست؟ سوم اینکه اگه از همین امروز با فشار زیاد شروع به خوندن کنم و با این توضیح که سطح زبانم Upper Intermediate هست می تونم امید داشته باشم که 6.5 بیارم؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.