با تشکر از استاد عزیز که جواب داد بالاخره! جوابش به صورت زیر است؛
Dear Mohammad
Thank you for your interest in my research program. Unfortunately I currently do not have any open GRA position. Please inquire with other faculties in our department
Thank you for your interest in my research program. Unfortunately I currently do not have any open GRA position. Please inquire with other faculties in our department
حالا سوال من این است که به استاد دیگه ای این دپارتمان میخوام ایمیل بزنم، بگم که به فلانی ایمیل زدم و گفت نمیگیرم دانشجو، یا اصولا گفتنش اهمیت نداره؟ البته خودم یکجورایی میخواستم اول به اون یکی ایمیل بزنم ولی گفتم چون اون استاد تمام هست، احتمالا شانس کمتری خواهم داشت، که با این اوصاف انگار توفیق اجباری شد تا به اون ایمیل بزنم!
پ.ن: زمینه کاری این استاد Mechanical Performance of Wood بود ولی استادی که میخوام الان بهش ایمیل بزنم زمینه کاریش Wood-Based Composite است (خیلی بی ربط نیستند).
پ.ن: زمینه کاری این استاد Mechanical Performance of Wood بود ولی استادی که میخوام الان بهش ایمیل بزنم زمینه کاریش Wood-Based Composite است (خیلی بی ربط نیستند).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.