09-10-2012, 11:52 AM
(09-10-2012, 11:03 AM)MaMi نوشته: با تشکر از استاد عزیز که جواب داد بالاخره! جوابش به صورت زیر است؛به نظر من گفتن این که با اون یکی استاد تماس گرفتید اهمیتی نداره و شاید نگید بهتر باشه. به طور کلی سعی کنید که ایمیلها تا حد ممکن مختصر و مفید باشه و اطلاعات کم اهمیت درش وجود نداشته باشه.
Dear Mohammad
Thank you for your interest in my research program. Unfortunately I currently do not have any open GRA position. Please inquire with other faculties in our department
حالا سوال من این است که به استاد دیگه ای این دپارتمان میخوام ایمیل بزنم، بگم که به فلانی ایمیل زدم و گفت نمیگیرم دانشجو، یا اصولا گفتنش اهمیت نداره؟ البته خودم یکجورایی میخواستم اول به اون یکی ایمیل بزنم ولی گفتم چون اون استاد تمام هست، احتمالا شانس کمتری خواهم داشت، که با این اوصاف انگار توفیق اجباری شد تا به اون ایمیل بزنم!
پ.ن: زمینه کاری این استاد Mechanical Performance of Wood بود ولی استادی که میخوام الان بهش ایمیل بزنم زمینه کاریش Wood-Based Composite است (خیلی بی ربط نیستند).
ضمنا این که استاد استاد تمام باشه، لزوما به معنی کمتر بودن شانس شما نیست. استاد تمامهایی که همچنان با جدیت کارهای تحقیقاتی میکنند معمولا گروههای بزرگتری دارند و فاند بیشتری جذب میکنند. در نتیجه حتی ممکنه شانس شما با این استادها بیشتر هم باشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.