Dear Mohammad
Thanks for the equity. You may go ahead and apply for admission but I don't have assists ship to support you. If you can support yourself, then I could help you to get admission
Best wishes
Thanks for the equity. You may go ahead and apply for admission but I don't have assists ship to support you. If you can support yourself, then I could help you to get admission
Best wishes
خوب دوستان عزیز، پس از تشکر از استاد بابت پاسخگویی، بگم که من فقط فاند میخوام و بپرسم ممکن است، که فاند بهت تعلق بگیره برای امسال یا نه؟ یا فقط تشکر؟ جالب این است که در سایت دپارتمان نوشته، ما به تمام دانشجویان Ph.D فاند خواهیم داد! 
پ.ن: جالب است تا حالا استادهایی جواب دادند که اصلا فکر نمیکردم جوابم رو بدهند!

پ.ن: جالب است تا حالا استادهایی جواب دادند که اصلا فکر نمیکردم جوابم رو بدهند!

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.