10-10-2012, 11:41 AM
(09-10-2012, 07:01 PM)MaMi نوشته: Dear Mohammadایشون از اول گفته که فاند نمیتونه بده. در جوابش میتونید تشکر کنید و بگید که حتما به فاند احتیاج دارید و متاسفانه بدون فاند نمیتونید برید.
Thanks for the equity. You may go ahead and apply for admission but I don't have assists ship to support you. If you can support yourself, then I could help you to get admission
Best wishes
خوب دوستان عزیز، پس از تشکر از استاد بابت پاسخگویی، بگم که من فقط فاند میخوام و بپرسم ممکن است، که فاند بهت تعلق بگیره برای امسال یا نه؟ یا فقط تشکر؟ جالب این است که در سایت دپارتمان نوشته، ما به تمام دانشجویان Ph.D فاند خواهیم داد!
پ.ن: جالب است تا حالا استادهایی جواب دادند که اصلا فکر نمیکردم جوابم رو بدهند!
بعضی از دپارتمانها این قانون رو دارند که به دانشجوی PhD حتما باید فاند داده بشه. در نتیجه یا شما پذیرش با فاند میگیری یا اصلا پذیرش نمیگیری. در چنین حالتی معمولا تعداد پذیرشها کمتره و گرفتنش سختتر. به همین خاطر خوبه که با استادها هماهنگ کنید و ببینید که احتمال گرفتن فاند شما چقدر هست و در صورتی که احتمالش خیلی کمه یا جواب چندان مناسبی نگرفتید، شاید بهتر باشه که به فکر دانشگاههای دیگه باشید.
(09-10-2012, 11:57 PM)MaMi نوشته: یعنی این استاد رو اصلا فکرش رو نمیکردم جوابم رو بده...!!ایمیل معمولی نیست و امیدوار کننده است. کلا وقتی استادها با شما پیگیری میکنند نشونه خوبی هست، هر چند که در این مورد خاص در ابتدای کار هست و هنوز جواب مثبتی به شما نداده، ولی حداقل از رزومه و شرایط فعلی شما تا حدی خوشش اومده.
در ایمیل اولی که زد نمره TOEFL و GRE رو پرسید که من نمره TOEFL رو بهش گفتم و در مورد GRE هم گفتم که امتحان ندادم (20 اکتبر)
در ایمیل دوم و سومش (با فاصله چند دقیقه بود البته) باز هم در مورد نمره GRE سوال کرده؛
Mohammad
Your TOEFL scores are OK however competition for funding is very strong therefore
there are no guarantees. Can you give me few ideas of dissertation topics you would like to work on? We have to see first if we could work together. When would you like to start your program. Please enter your TOEFL and GRE scores into this document, add your name to the file name and send it back to me. Also list few potential research topics (that is nothing permanent, juts a discussion). Thank you
به نظر شما این یک ایمیل کاملا معمولی است یا امیدوار کننده؟ من در مورد موضوعی که قراره کار کنم هنوز خیلی جدی فکر نکرده بودم (یعنی وقتش نشده بود و گذاشته بودم حدود چند هفته دیگه در موردش فکر کنم! ) الان به نظر شما، ازش وقت بخوام ایرادی نداره؟
به نظرم بهش جواب بدید و نمرههایی که خواسته رو بفرستید و بگید که گرایش و محدوده کلی زمینه تحقیقاتی رو میدونید ولی در مورد تاپیک تز هنوز خیلی مطمئن نیستید، ولی ظرف یکی دو هفته آینده تاپیکها رو براش خواهید فرستاد. فقط ایمیل رو طوری ننویسید که طرف احساس کنه شما اصلا نمیدونید در چه زمینهای میخواهید کار کنید، بلکه فقط بگید که در مورد تاپیک دقیق تز فکر نکردید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.