(10-10-2012, 01:12 PM)bogie نوشته: با سلام و تشکر از وبسایت مفیدتون.من دانشجوی ترم 3 ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هستم.لیسانس من مهندسی کشاورزی هستش . معدل ترم اولم 15/32 و ترم دوم 17/44 هست.فکر می کنم تا پایان تحصیلاتم بتونم معدلم رو توی همین رنج نگهدارم.می خواستم بدونم که با این معدل و نمره آیلتس 7 - 6/5 و 3 یا 4 تا مقاله ( رشته مدیریت اجرایی ) برای دوره دکترا از کدوم دانشگاه خارجی می تونم پذیرش بگیرم که فاند هم داشته باشم؟والا اینجا که مال گروه دانمارک هست و اگه میخاید به طور کلی نظر داده بشه بهتره توی این تاپیک مطرح کنید.
سابقه کاری من هم بعد از دوره لیسانس به مدت 1/5 سال مهندس ناظر کشاورزی بودم.بعد از اون هم در زمینه امور اداری و اجرایی حدود 2 سال سابقه کار دارم .و به عنوان آخرین سوال می خواستم بپرسم موقعیت خالی برای رشته من در دوره دکترا ( مدیریت اجرایی ) معمولا در کدام کشورها وجود داره ممنون از راهنماییتون.
در مورد دانمارک به خاطر اینکه خیلی راحت نیست فاند گرفتن و شهریه هاش خیلی بالا هست فکر نمیکنم شانس زیادی داشته باشید و کلا خیلی راحت نیست که بخاید رشتتون رو عوض کنید.
برای پیدا کردن موقعیت های خالی توی این دانشگاه ها یه نگاهی بندازید:
The Royal Veterinary and Agricultural University, Aalborg University, Aarhus University,
میتونید به اینجا هم یه نگاهی بندازید در ضمن.موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز