11-10-2012, 11:08 AM
ممنون امیرحسین جان از پیشنهادت. مساله اینه که شاید این معیار خیلی معیار مناسبی نباشه، چون فرض کنیم که کسی مثلا با بیش از ۲۰۰ پست، هر ماه فقط یک پست ارسال میکنه و برای اون پست ۱۰ امتیاز میگیره. آیا ارزش کار این شخص به نظر شما بیشتر از کسی هست که هر ماه ۱۰۰ پست ارسال میکنه و برای هر پستی به طور متوسط ۵ امتیاز میگیره؟ به نظر من ارزش کار نفر دوم خیلی بیشتره و در نتیجه معیارهایی که در حال حاضر داریم به نظر من بهتر نمایانگر ارزش کار افراد هست.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.