11-10-2012, 03:54 PM
(11-10-2012, 03:31 PM)blur نوشته: بابا دم شما گرمخو وقتی یه نفر دایره ی لغتش رو ببره بالا و نصفِ هر کتاب رو هم نخونه خوب طبیعیه که دو ماهه تموم شه!یعنی کل این کتابایی که قبلا لیست کرده بودین دو ماهه تموم میشه؟ پس سطح زبانتون جدا خوبه...ولی بهر حال به نظرم از جو تافل نیاین بیرون.....رایتینگ کمبریج رو هم به نظرم بخونین...گرامرشم واقعا خوبه....هرچهارتا اسکیل رو باهم و متعادل جلو ببرین بهتره چون خدایی نکرده به روز بدشانسایی مثل من میفتین که یه اسکیلشون 27 هست یکیش 18! خب اگه میخواین کتابای اصلی بمونه آخرا حالا می تونین ردینگ کاپلان و لسینینگ تامسون رو کار کنین....هر دوتا سنگینن نسبتا ولی معمولا برا همین اسکیل های خاص توصیه میشن....
کلا اول بهتره دایره ی لغت تا حد معقول بالا بره و بعد تمرینه رایتینگ و اسپیکینگ و بعد کتاب های تافل یا از همون اول کتاب های تافل و بالا بردنه دانشه لغت و رایتینگ و اسپیکینگ؟!
آخه من الان دومی رو دارم اجرا میکنم واقعا وقته درس خوندن واسه معدل و اینا و یا حتی ذره ای کاره اضافه واسه دانشگاه رو ندارم!
خواستم ببینم میشه به نوعه 1 تبدیلش کرد که یه ذره جای درس و کاره اضافه هم بمونه یا نمیشه.