11-10-2012, 05:24 PM
(11-10-2012, 01:02 PM)bogie نوشته: با سلام .در اسپانیا رشته مدیریت اجرایی در مقطع دکتری ارائه میشه ؟ با چه شرایطی ؟متاسفانه شما همینطور پشت سر هم دارید یه پیام رو همه جا کپی پیست میکنید و من واقعا نمیدونم چی به دست میارید! فک میکنید اینطوری اطلاعات بیشتری به دستتون میاد؟
برای اینکه ببینید چطوری هست یکم باید زحمت بکشید به شخصه و دنبال رشته بگردید،
اگر در حین این کار در مورد به خصوصی سوالی داشتید میتونید در تاپیک مناسب بپرسید و اگه دوستان میتونستن کمکتون میکنن،
برای هر کشوری در اروپا اگه خاستید بدونید ارائه میشه یا نه رشته ی مدیریت اجراییتون رو به این تاپیک مراجعه کنید، من دارم تمام تلاشم رو در حال حاضر میکنم که بهتون کمک کنم اما امیدوارم که بدونید که با این طرز سوال کردن هرگز شانسی برای قبولی ندارید و خودتون باید 95% کار رو انجام بدید ، کسی برای شما پذیرش نمیگیره دوست من!!
میتونید به نتایج پذیرش مراجعه کنید و یا از تمام کسانی که الان دارن دکترا میخونن بپرسید، من سال ها هست توی این محیط ها هستم و هرگز ندیدم که کسی بیاد توی تک تک تاپیک ها تقاضای بررسی شانسش رو بزاره و در تک تک تاپیک ها بیاد موقعیت های خالی رو بپرسه...
به هر حال در رشته ی مدیریت اجرایی و به طور کلی مدیریت پذیرش خیلی خیلی مشکله چه برسه به فاند و باید بگم شانستون بسیار بسیار کمه... چه در اسپانیا، چه آلمان، چه آمریکا... متاسفانه رشته های مهندسی خیلی راحت تر قبول میشن تا رشته های بیزینسی...
موفق باشید و واقعا از ته دل آرزو میکنم بتونید پذیرش با فاند بگیرید از بهترین دانشگاه ها..
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز