دوستان عزیزم هر چی فکر می کنم می بینم این موضوعی که سرش بحث دارید در مقابل خواسته مشترکی که دارید (داریم) در خصوص ارز دانشجویی، خیلی کم اهمیت هست. parsley عزیز من فکر می کنم برداشت شما از اون شکلک هایی که امیر حسین گذاشته بود درست نیست، چون من با ایشون آشنایی دارم و می دونم از همین بحث نبود ارز دانشجویی خیلی ضربه خورده. هر کسی شیوه نگارشش به یه صورت هست و بهتره در خصوص چنین مواردی پیش داوری نکنیم.
امیر حسین جان، به نظرم شما هم کمی بدبینانه به پست دوست عزیزم parsley نگاه کردی، ایشون بی احترامی نکردند. تنها به نظر می رسه یه سو تفاهم پیش اومده.
ما تو این قضیه همگی ذینفع هستیم و نباید بذاریم مسائل حاشیه ای و سو تفاهم ها ما رو از مسیر اصلی دور کنه. امیدوارم از این به بعد شاهد حضور فعال هر دوی شما در این تاپیک باشیم و بتونیم با کمک هم در راستای حل مشکل گام برداریم. مرسی.
امیر حسین جان، به نظرم شما هم کمی بدبینانه به پست دوست عزیزم parsley نگاه کردی، ایشون بی احترامی نکردند. تنها به نظر می رسه یه سو تفاهم پیش اومده.
ما تو این قضیه همگی ذینفع هستیم و نباید بذاریم مسائل حاشیه ای و سو تفاهم ها ما رو از مسیر اصلی دور کنه. امیدوارم از این به بعد شاهد حضور فعال هر دوی شما در این تاپیک باشیم و بتونیم با کمک هم در راستای حل مشکل گام برداریم. مرسی.