13-10-2012, 10:11 PM
(11-10-2012, 04:18 PM)parsley نوشته: دوست گرامی، شما انگار وضعت خوبه و مشکلی با نرخ مبادله ای نداری و خوشحالم هستی که تلاش عده ای از دوستان تا اینجا منجر به یک پله تخفیف آقایون شده تا بجای ارز آزاد، ارز مبادله ای به دانشجو بدن.
خب ایشاا.. وضعت بهترم بشه! اما من و خیلیای دیگه از این پولا نداریم بدیم. از طرف دیگه هم نمیتونیم طبق فرمایش و دستور آقایون از ادامه تحصیلمون که یکی از مهمترین و عزیزترین چیزا تو زندگی نصفه نیمه مون هست چشم پوشی کنیم.
قراره شنبه 22 مهر ساعت 9.30 هرکسی که میتونه حتی از شهرستانا جلوی بانک مرکزی جمع بشن تا بلکه صدامون رساتر به گوش مسئولین برسه. از شما و بقیه دوستان هم دعوت میکنیم حاضر بشید. حتی اگرم وضعتون خوب باشه بازم فکر میکنم بهتر باشه با نرخ مرجع یا شبه مرجع! ارز دانشجویی بگیرید تا نرخ مبادله ای!
(12-10-2012, 06:52 PM)amirhossein.gh نوشته: دوست منبا توجه به توصیه های مدیران گرامی سایت که من احترام زیادی براشون -بخاطر اهمیتی که برای کاربران سایت قائل هستند و امیدوارم این روند ادامه هم داشته باشه- قائلم، بنده قصد پاسخگویی ندارم. فقط متن پست من و پست دوستمون رو نقل قول کردم که اولی برای من هست و دومی برای دوستمون.
توهین با انتقاد فرق می کنه !
شما داری توهین می کنی عزیز من .. اگر هم کل مشکل شما با اون دو تا شکلک حل میشه حذفش می کنم تا خیال شما راحت بشه .. لازمه اتحاد حفظ احترام یکدیگر هست ...
باز هم میگم برای شما با این طرز تفکر رادیکالی متاسفم و همین...بهتره قبل از دعوت به اتحاد یه کم به درون و طرز صحبت کردن و نگاهتون به دیگران توجه کنید
موفق باشید
از همین مدیران که معتقدم بدون توجه به سابقه و دوستی و... عدالت رو بین همه کاربران رعایت میکنن دعوت میکنم طبق گفته دوستمون، نظر بدن که کدوم پست توهین آمیزتره؟!
قضاوت با شما...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...