14-10-2012, 06:56 PM
(14-10-2012, 01:15 PM)sunmuruv نوشته: سلام من دانشجوی گیاه پزشکی هستم.و اصلا این رشته رو دوست ندارم.و چون دانشگاه آزاد هستم و امکان ادامه هم ندارم و علاقه بسیار زیادی به طراحی صنعتی دارم و دوست دارم توی آلمان درس بخونم..و البته اینکه توی هر کدوم از فروم هایی ک مطالعه کردن نوشته بودند یا لیسانس از آزاد..و یا قبولی در سراسری..دارم می خونم که امسال دانشگاه سراسری قبول بشم در رشته طراحی صنعتی..و متاسفانه معدل من در دوره پیش دانشگاهی خیلی پایین هست در حد 14/5 .به نظر شما من با قبولی در کنکور سراسری و خواندن زبان آلمانی می تونم توی آلمان برای طراحی صنعتی اقدام کنم؟لطفا من رو راهنمایی کنید..خیلی ممنون میشم چون واقعا به طراحی صنعتی علاقه دارم و واقعا دلم می خواد توی یه کشور معتبر و یک دانشگاه خوب درس بخونم.یک سوال دیگه هم دارم ..آیا اگر طرح من در مسابقه رددات پذیرفته بشه شانس من رو برای گرفتن پذیرش بیشتر می کنه یا نه؟چون این مسابقه مربوط به طراحی هست و من طرح های خیلی خوبی دارم که در ایران هرگز صنعتی نمیشه و به مرحله مصرف نمی رسه.از توجه شما سپاسگذارم.دوست من شما اینجا باید بپرسید که سوالتون رو کجا بپرسید نه اینکه خود سوال رو که در جایی مثل انجمن آلمان باید بپرسید اینجا بپرسید که!!
بی زحمت توی تاپیک مربوطه به تحصیل در آلمان پس از مطالعه ی نسبی پست های گذشته سوال خودتون رو بپرسید،
موفق باشید و خیلی خوش اومدین به این سایت
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز