15-10-2012, 01:22 PM
اول یه نکته ای رو بگم که توی این قضیه حذف ارز دانشجویی تقریبا همه ما -بجز معدود افرادی که میومدن و تاپیک موافقان حذف ارز دانشجویی رو راه مینداختن و لابد الان خوشحالن و همه مشکلات مملکت هم برطرف شده دیگه!- ضربه خوردیم و متضرر شدیم حالا قبول دارم بعضیا بیشتر. من خودم ترمی که گذشت 3 تا دانشگاه پذیرش داشتم و همش هم بنوعی همراه بورس، اما الان عاطل و باطل نشستم نمیدونم چیکار کنم؟ تنها امیدم اینه یه دانشگاه یه کشور ارزون (و شاید داغون) پیدا بشه که با این نرخ تجاری! وسعمون برسه به هزینه ها. یعنی با این اقدام کاملا سیاسی-اقتصادی و غیرکارشناسی شده، ما دانشجوها هم خواهی نخواهی باید مثل بازاریها به سود و ضرر فکر کنیم و همش فکر پول باشیم ،نه مثلا رشته یا کیفیت دانشگاه آینده مون... حالا تو این وضع فشار هر نوشته ای میتونه باعث سوء تفاهم بشه. من هم منکر این نیستم که ممکنه اشتباه کنم، همونطور که همه انسانها همینطور هستن. اما مهم بعدشه که در کنار نقد پذیری، بتونیم سریع سوء تفاهمات رو برطرف کنیم، چون فکر میکنم همه همدردیم... چه خوبه که مثل اصناف دیگه دانشجوها هم در کنار هم باشن و دوست، و چه دردناکه که مثلا وقتی کامنتای سایتایی مثل خبرآنلاین و بازتابو میبینیم عده ای بنام دانشجوی داخلی -البته شاید هم مشکوک باشه که واقعا دانشجو باشن- اومدن و از حذف ارز دانشجویی حمایت کردن و بارها گفتن که این ارز حق دانشجوهای خارج کشور نیست و عدالت نیست و... خلاصه کلا فقط به منافع خودشون فکر میکنن و بس.
من میخوام اینجا پیشنهاد کنم که هر کدوم از دوستان با پرنفوذ ترین فردی که در بدنه دولت و حکومت میشناسه تماس بگیره و مشکل امروز و آینده ما رو مطرح کنه و ازش کمک بخواد. متاسفانه جمع شدن یکعده -حداقل با تعدادی که ما بودیم- بنظر نتیجه خاصی نداشته باشه، چون ما مردم معمولی کوچه و بازار هستیم -حالا بعضیا میگن قشر تحصیلکرده و... اما عملا برای مسئولین فرقی نداره!- اما اون کسی که مقام یا نفوذی داره، حرفش میتونه خیلی تاثیرا داشته باشه، حداقل بتونه این قیمت رو تعدیل کنه، که در اینمورد هم پیشنهاداتی دارم که بزودی مطرح میکنم. مرسی
من میخوام اینجا پیشنهاد کنم که هر کدوم از دوستان با پرنفوذ ترین فردی که در بدنه دولت و حکومت میشناسه تماس بگیره و مشکل امروز و آینده ما رو مطرح کنه و ازش کمک بخواد. متاسفانه جمع شدن یکعده -حداقل با تعدادی که ما بودیم- بنظر نتیجه خاصی نداشته باشه، چون ما مردم معمولی کوچه و بازار هستیم -حالا بعضیا میگن قشر تحصیلکرده و... اما عملا برای مسئولین فرقی نداره!- اما اون کسی که مقام یا نفوذی داره، حرفش میتونه خیلی تاثیرا داشته باشه، حداقل بتونه این قیمت رو تعدیل کنه، که در اینمورد هم پیشنهاداتی دارم که بزودی مطرح میکنم. مرسی
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...