دوست من، برگ سفید معمولا یک یا دو هفته مانده به اعزام، به دست شما میرسد. بر فرض اگر شما برگه سفید رو هم نداشته باشید، در روز اعزام با همون برگه المثنی که از پلیس +10 دریافت کردید، مشکلی برای شما نخواهد بود. ضمن اینکه حتی اگر در روز اعزام اون برگه المثنی هم همراه شما نباشد، برگه سفید رو در نظام وظیفه برای شما پرینت خواهند گرفت (البته من پیشنهاد میکنم که در روز اعزام حتما برگه سفید المثنی را همراهتون ببرید، چون مواردی دیدم که کد روی برگه به عنوان مثال 01 ارتش بوده و وقتی در نظام وظیفه پرینت گرفتند، کد محل اعزام تغییر کرده است!)
در مورد نیروی انتظامی، اگر منظور شما بعد از دوران آموزشی است، بله تقریبا یکی از راحت ترین محل ها، ستاد فرماندهی (م. انقلاب) است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.