15-10-2012, 09:57 PM
(15-10-2012, 07:34 PM)12metri نوشته:دوستان من 1آبان اعزام میشم.پادگان جوادالائمه نزاجا تهران. میخاستم ببینم حقیقت داره که دوره اموزشی ارتش3یا4ماهه؟چون میگن ظاهرا رشته من(لیسانس عمران) همشونو کد میزننو میفرستن دوره کد2ماهه.ینی با خود آموزشی میشه 4 ماه؟ همچین مطلبی صحت داره؟یا بستگی به شانس داره؟یا حتما دوره کد میخوریم؟
ویرایش بعراز2ساعت گشتن تو نت:
خداییش دیگه گیج شدم.یکی رک و پوست کنده بگه رشته عمران کد میخوره یا نه؟
یکی میگه نمیخوره اونیکی میگه حتما میخوره...
دوست من، طول دوره آموزشی طبق قانون نیروهای مسلح، بین 50 تا 58 روز است (البته گاهی 45 روزه هم میشود). اینکه شما کد بخوری، تا حد زیادی غیرقابل پیش بینی است. ضمن اینکه اگر کد بخوری، اون دوران کد (آموزش های پیشرفته) جز دوران سربازی شما محاسبه خواهد شد.
با توجه به رشته شما که عمران است، احتمالا پس از دوران آموزشی در نقاطی که ارتش به تخصص شما نیاز دارد به کار گرفته خواهی شد و به این مورد هم توجه داشته باش که طبق همین قانون، تا جای امکان سربازان هر استان در همان استان به کار گرفته خواهند شد (در بعضی حالات در نزدیکترین شهرستان به محل سکونت)
در مورد اینکه عمرانی ها کد خواهند خورد یا خیر، هر کس تجربه خودش رو بیان میکنه و به طور دقیق نمیشه گفت که شما کد خواهی خورد یا خیر.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.