(16-10-2012, 11:31 AM)arvin نوشته:من امروز اصل برگه سبزم اومد در منزل منتهی تاریخ اعزامم خورده 10/1 در صورتیکه تو پرینت المتنی +10 که گرفتم 8/1 زده البته تاریخ اعزامم اولش 10/1 بود که درخواست تعجیل داده بودم که تاریخ درخواست تعجیل هم بعد از تاریخ صدور برگه سبز بود با این شرایط میخوام ببینم مشکلی هست یا نه و نیاز یه پیگیری داره ؟؟؟ و من طبق همون پرینت +10 که 8/1 عمل کنم ؟؟؟ضمنا تو برگه سفیدی که از +10 گرفتم هم تاریخ اعزام خورده 8/1....ممنون بابت پاسختون
دوست من مشکلی نخواهد بود (چون هم در برگه سبز المثنی و هم در برگه سفید تاریخ اعزامتون رو 01-08 مشخص کرده است) ولی پیشنهاد من این است که برای اطمینان خاطر، یک پیگیری از پلیس +10 (در مورد تاریخ اعزامتون) داشته باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.