(01-10-2012, 02:54 PM)beh600 نوشته: سلام
با توجه به اینکه فراخوان 1373 است بنده چند سوال از خدمت دوستان گرامی داشتم اگر زودتر پاسخ بدید ممنون میشم
من متولد 18/9/73 هستم و قبل سن مشمولیت مدرک دیپلم مکانیک خودرو(کار و دانش)خودمو گرفتم
1-من در کنکور سراسری 91 موفق نبودم!
2-مهلت معرفی من از 2 ماه دیگه هستش!با توجه به اینکه هر دانش آموز با ورود به سن مشمولیت 6 ماه فرصت دارد خودش رو معرفی کند ممکنه که تاریخ اعزام به خدمت قبل از کنکور سراسری 92 باشه؟!!!!
چون دوباره قصد شرکت در کنکور 92 رو دارم ولی مهلت 6 ماهه من تا خرداد تمام میشود!ولی کنکور سراسری شهریور هر سال است!
3-تاریخ اعزام مگه از 19 سالگی نیستش؟!!!چون تا اونجایی که من شنیدم باید اینطوری باشه؟!
4-من چیکار کنم کدوم ماه برم خودمو معرفی کنم و دفترچه رو پست کنم از آذر به بعد که هرچی که میشه دیر تر اعزام بشم؟(اگر سن اعزام 19 سالگی نیست!)و بتونم توی کنکور 92 شرکت کنم!
5-آیا هرچی دفترچه رو دیر تر پست کنی دیر تر اعزام میشی یا نه ربطی نداره و شانسی هست!(نهایتا چند ماه دیر تر تابتونم کنکور بدم)
خواهشا راهنمایی کنید زود تر گیج شدم اصلا نمیدونم چیکار کنم
خواهشا کامل راهنمایی کنید چون من اصلا از این قانون جدید یا بند ها و تبصره ها هیچ اطلاعی ندارم
شرایطم رو گفتم که کامل راهنماییم کنید چون من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم!
باتشکر
(01-10-2012, 06:31 PM)MaMi نوشته:سلام دوست من و خوشامد به جهت پیوستن به فرومبدبخت بودیمو هستیم کاریشم نمیشه کرد
مرسی و مرسی از اینکه جواب میدین به سوالاتم
1- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه قبل از سن مشموليت فارغ التحصيل، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
(حداكثر مدت معرفي ايشان 6 ماه پس از رسيدن به 18 سالگي تمام است.)
بابا حالا یه بار تو کنکور موفق نبودیما انگار آسمون اومده زمین!
این خدمت وظیفه ام که کیلید کرده رو سال تولد من بدبخت!چه شانسی دارم من
خواهشا بگید من چطور میتونم خدمت نرم و توی کنکور سراسری 92 که معمولا شهریور هست شرکت کنم
دیگه حالم داره بهم میخوره انقد به این موضوع فکر کردم
خواهشا کامل راهنمایی کنید بزارید یه ذره هم که شده بتونم آروم باشم
2- بله امکانش هست که تاریخ اعزام قبل از کنکور باشد، که در اون صورت شما میتونی از یگان مربوطه و با هماهنگی فرمانده، برای شرکت در آزمون، مرخصی دریافت کنی
بابا این شرایط واسه مدرک بالاهاست نه واسه ما بدبختایی که تازه قراره بیایم بالا!
فقط با ادامه تحصیل کارشناسی و کارشناسی بالاتر موافقت میشه!
20-آياسربازان وظيفه اي كه به خدمت اشتغال خدمت دارندجهت تحصيل دردانشگاه هااز خدمت ترخيص ميشوند؟ درصورت قبولي اينگونه سربازان درمقطع كارشناسي وبالاترترخيص ازخدمت صورت ميگيرد وترخيص براي ادامه تحصيل درمقاطع كارداني مجاز نمي باشد.
3- مثال؛ دانش آموز متولد 15/8/70 كه در مهر 91 در پايه دوم كاردانش شروع به تحصيل نمايد مي تواند خود را به وظيفه عمومي معرفي نمايد چنانچه مشمول مذكور تا 15/8/92 فارغ التحصيل نشده، مي تواند بدون صدور معافيت تحصيلي حداكثر تا 15/8/93به تحصيل ادامه دهد و پس از اين تاريخ 15/8/93 درصورت عدم معرفي وارد غيبت خواهد شد.
4 و 5- شما میتونید چند روز مانده به پایان فرصت 6 ماهه، مدارکتون رو ارسال کنید و معمولا بین ارسال مدارک تا اعزام حدود 4 ماه فاصله است.
خب بعد تکلیف چیه اگه غیبت بخورم؟!!!!!!!!
منبع
6- برای اطمینان بیشتر میتونید با مرکز مشاوره نظام وظیفه هم تماس بگیرید!
هه مرکز مشاوره نظام وظیفه!
اون از پلیس +10 که یه مشت دختر نشستن که جواب بدن به سوالا یا مدام گوشی بدست یا درگیر حرف زدن باهم
آخه سوال من اینه دخترا چی میفهمن از خدمت پسرا!؟!نه خدایی!
آخه نمیدونن ما بدبختا که حتی ندونسته غیبت بخوریم چه بلایی سرمون میاد خودشون که خدمت نمیرن راحتن حالا اینا فقط در صورت پرسیدن یه سواله!وای به حال اینکه وسط حرفاشون باهم حرف بزنی!
مشاوره سایت نظام وظیفه که تعطیله سوال میفرستی با یه ارور مواجه میشی
611091 که پیام میفرستم برگشت میخوره
«09680» این شماره ام که اصلا انگار نه انگار که وجود داره!
خب خلاصش کنم کلا در مورد نظام وظیفه پرم بخاطر شانس نداشتن منه بدبخته تقصیر کسیم نیست