(17-10-2012, 12:36 PM)mhz_ir نوشته:سلام.دوستان سوالی داشتم.لاتاری برنده شدم و برای مصاحبش باید از کشور خارج شم.پاسپورت دارم ولی معافیت تحصیلی دارم(دانشجوی ارشدم).قوانین نظام وظیفه رو هم برای سفرهای مختلف میدونم(علمی،نیمه علمی،تفریحی،زیارتی) حالا می خواستم کمکم کنید که کمترین ضرر رو بکنم؟! چون مشخص نیست که بعد از مصاحبه ویزا میدن یا کلیرنس میخورم.میخام بدونم:
1-اگر با اجازه تفریحی خارج شم و تو پاسپورتم مهر ویزای امریکا باشه ولی مهر ورود و خروج کشوری هم که قرار بوده برم هم هست،نظام وظیفه گیر نمیده و بخواد برای سفرهای بعدی مانع خروجم بشه؟(به خاطر مهر ویزا)2-بهترین راه برای اینکه کمترین ضرر رو بکنم اگر که اجازه خروج گرفتم و بر نگشتم به نظرتون چی هست؟ (البته میدونم برای سفر علمی و نیمه علمی باید تاییدشو از دانشگاه بگیرم که قرار آزمون یا کنفرانس برم)3-اگر اجازه سفر زیارتی برای کربلا بگیرم و اول برم عراق و از اونجا برم ترکیه تو فرودگاه گیر نمیدن؟ و اینکه اگر با گرفتن اجازه خروج زیارتی برنگردم چه مشکلی برای کسانی که برام تعهد دادن پیش میاد؟
1- شما وقتی در سیستم گذرنامه اجازه خروج کشوری مثلا (ترکیه) رو دریافت کردی، باید مهر ورود به همون کشور (ترکیه) در گذرنامه تون زده بشود ولی بعد از خروج از کشور میتونید از اون کشور (ترکیه) به سایر کشورها (مثلا قبرس و...) سفر کنید. ضمن اینکه مشکلی وجود نخواهد داشت (چون در خیلی موارد دانشجویان مشمول برای مصاحبه ویزا از کشور خارج میشوند و مسلما وقتی به کشور برمیگردنند، ویزای امریکا در گذرنامه اونها موجود است)
2- بهترین راه برای کمترین ضرر مالی، سفرهای علمی یا مطالعاتی (5 میلیون وثیقه) و بعد از اون سفرهای نیمه علمی (8 میلیون) است. البته در مورد این سفرها، هر دانشگاه آئین نامه مخصوص به خودش رو دارد. ضمن اینکه شما اگر در مقطع ارشد از دانشگاه نامه برای سفر علمی بگیری و برنگردی، عملا با یک فرد بدون تحصیلات فرقی نخواهی داشت (چون دانشگاه مدرک کارشناسی ارشد شما رو نخواهد داد و ضمن اینکه مدارک تحصیلی کارشناسی شما هم (اگر دانشگاه سراسری بوده باشید) آزاد نخواهد شد، مگر اینکه قبل از دوران تحصیل کارشناسی ارشد، مدرک کارشناسی تون رو آزاد کرده باشید)
3- خیر، شما برای سفر به ترکیه نیاز به ویزا ندارید، بنابراین میتونید از هر کشور ثالثی به ترکیه سفر کنید. اگر شما با اجازه خروج زیارتی از کشور خارج بشوید و برنگردید، تا جایی که اطلاع دارم، حداقل از ضامن شما مابه التفاوت مبلغ وثیقه رو دریافت میکنند (به عنوان جریمه). برای اطمینان بیشتر پیشنهاد میکنم از نظام وظیفه سوال بفرمائید.
3- خیر، شما برای سفر به ترکیه نیاز به ویزا ندارید، بنابراین میتونید از هر کشور ثالثی به ترکیه سفر کنید. اگر شما با اجازه خروج زیارتی از کشور خارج بشوید و برنگردید، تا جایی که اطلاع دارم، حداقل از ضامن شما مابه التفاوت مبلغ وثیقه رو دریافت میکنند (به عنوان جریمه). برای اطمینان بیشتر پیشنهاد میکنم از نظام وظیفه سوال بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.