17-10-2012, 01:51 PM
(17-10-2012, 01:27 PM)MaMi نوشته: 2- بهترین راه برای کمترین ضرر مالی، سفرهای علمی یا مطالعاتی (5 میلیون وثیقه) و بعد از اون سفرهای نیمه علمی (8 میلیون) است. البته در مورد این سفرها، هر دانشگاه آئین نامه مخصوص به خودش رو دارد. ضمن اینکه شما اگر در مقطع ارشد از دانشگاه نامه برای سفر علمی بگیری و برنگردی، عملا با یک فرد بدون تحصیلات فرقی نخواهی داشت (چون دانشگاه مدرک کارشناسی ارشد شما رو نخواهد داد و ضمن اینکه مدارک تحصیلی کارشناسی شما هم (اگر دانشگاه سراسری بوده باشید) آزاد نخواهد شد، مگر اینکه قبل از دوران تحصیل کارشناسی ارشد، مدرک کارشناسی تون رو آزاد کرده باشید)خیلی ممنون از جواب جامعت.دقیقا مشکل اصلیم راجع به مورد2 هست.که البته اگر با سفر تفریحی هم برم و برنگردم بازهم مدرکمو نمی تونم از دانشگاه بگیرم(چون تا کارت پایان خدمت نبری مدرک نمیدن)
اتفاقا مدرک کارشناسیم هم گرفتن.دانشگاه آزادم.تابستون با دادن سفته مدرک کارشناسی رو گرفتم ولی برای مهر فایلمو بسته بودن و مجبور شدم مدرکو بدم.با این حساب فکر کنم تی دوباره مدرکو بگیرم و قید سفته رو بزنم مدرک ارشدو نمیدن.
برای پذیرش هم میخواستم اقدام کنم که همه سایتا داخل برای تافل پرن و وضعیت دلار هم اینطوری مضاعفش کرد
پیشنهادی دارید؟