17-10-2012, 08:43 PM
(17-10-2012, 06:24 PM)MaMi نوشته:من در ETS یک پروفایل ایجاد کردم. الان که میخوام با استفاده از کد 7 رقمی Admission Ticket امتحان جنرالم (20 اکتبر) پروفایل ETS و سنجش رو به مرتبط کنم (از طریق View or Print Admission Ticket در پروفایلم در ETS). همش پیغام خطا بهم میده که؛
The information you provided does not match our records. Please try again
الان مشکلی که هست این است که، من در زمان ثبت نام در سنجش، اسم چون دو بخشی است جدا از هم نوشتم (مثلا Amir Ali) ولی در زمان ایجاد پروفایل در ETS (برای TOEFL و GRE) به صورت کنار هم نوشتم (یعنی مثلا به صورت AmirAli)، ولی در Admission Ticket بین دو قسمت اسمم خط تیره (-) گذاشته است (یعنی به این صورت نوشته Amir-Ali) الان یعنی تنها راه، ایمیل زدن به ETS است که اصلاح کنند (اون خط تیره رو بردارند)؟
درود
حالا چه اصراری هست که اون خط تیره برداشته شود؟! حدس میزنم اسامی که دوبخشی هستند رو بینشون خط تیره می گذارند و اگرم اینطور نباشه وجود یک خط تیره که تغییری در مشخصات و هویت شما ایجاد نمیکنه!
راهکاری که من به ذهنم میرسه اینه که مشخصاتت رو در قسمت correction stub کارت ورود به جلسه اصلاح کن واسشون ایمیل بزن به gre-info@ets.org هرچند در این قسمت توضیج داده که شما نمی تونید اسمتون رو تغییر دهید و شما که نمی خواید تغییر بدید می خواید اصلاح کنند. در متن ایمیلی هم که بهشون میزنی توضیحات لازم رو بده
نکته مهم، کلیه تغییرات اعم از ارسال یا تغییر کد ، اصلاح مشخصات باید تا قبل از روز جمعه صورت بگیرد
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..