18-10-2012, 01:53 AM
(18-10-2012, 01:30 AM)sara66 نوشته: 3- برای پایان نامه به شدت به مشکل خوردم با اینکه پایان نامه های بچه های دیگه رو میبینم و ساینس دایرکت رو هم گشتمضمن خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم
نمیدونم رو چی کار کنم-اگه پیشنهاد دارید بفرماید
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
دوست من، به نظرم یکی از کارها برای یافتن موضوع پایان نامه، این است که شما در بخش "پیشنهادات" پایان نامه های سایر دوستان، یا در بخش Conclusion مقالات، دقت کنید که به چه سوال هایی پاسخ داده نشده و یا چه سوال هایی رو برای تحقیقات آتی مطرح و پیشنهاد کرده است. اینجوری شما یک ایده کلی از کاری که میتونید انجام بدید خواهید داشت. در ادامه ایده هایی رو که از مقالات یا پایان نامه های مختلف میگیرید، یادداشت کرده و با بررسی بیشتر و با توجه به امکانات موجود، ببینید که کدومش امکان بررسی و تحقیق (با توجه به علایق و سلایق شما، نظر استاد راهنما و از همه مهمتر امکانات آزمایشگاهی یا میدانی) بیشتر رو دارد. ضمن اینکه شما برای شروع حداقل باید بدونید که در چه بخشی علاقمند به کار هستید. سپس در جستجوهاتون کلیدواژه های مرتبط رو در نظر بگیرید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.