18-10-2012, 11:37 AM
(17-10-2012, 06:20 PM)shaparak_p66 نوشته: سلام و خسته نباشید.متاسفانه اطلاعات من در مورد رشته شما ناچیزه و نمیتونم در این مورد اظهار نظر کنم. اونچه که مسلمه معدل شما و دانشگاههایی که ازش فارغالتحصیل شدهاید خیلی خوبه و اگر مقالههای معتبر بینالمللی شما چاپ بشه وضعیت شما رو بهتر هم خواهد کرد. قطعا نمره امتحانهای زبان و سایر امتحانهای مورد نیاز (احتمالا GMAT) خیلی موثر خواهد بود.
من شرایطم رو میگم .ممنون میشم راهنماییم کنید برای مقطع دکتری امیدی هست که آمریکا فاند بگیرم.
لیسانس مدیریت خدمات بهداشتی درمانی- دانشگاه علوم پزشکی شیراز معدل 17.5
الان دانشجوی سال آخر ارشد اقتصاد بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران الان معدلم18
زبان ندادم.آزمون mhle وزارت بهداشت رو 65 شدم از 100.(زبانم متوسطه)
دو مقاله داخلی دارم و یک کتاب درحال چاپ. دارم رو پایان نامه ام کار می کنم و به احتمال زیاد دو مقاله ISI بشه ازش درآورد. در کنفرانس های داخلی خیلی مقاله دارم که چندتاش بین المللی بودند. به نظرم بتونم معرفی نامه های خوبی از اساتیدم بگیرم.
لطفا راهنمایی کنید که با این اوصاف اگر امکان قبولی دارم؛ کدام دانشگاه برای من گزینه بهتری هست؟
ضمنا من یک مقدار در مورد رشته شما در وبسایت چند تا از دانشگاههای مشهور امریکا جستجو کردم. این طور که به نظر میرسه اغلب رشته شما رو تا سطح کارشناسی ارشد دارند. آیا شما خودتون در این زمینه تحقیق کردید و میدونید وضعیت برای گرفتن دکترا به چه صورت هست؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.