(18-10-2012, 12:17 PM)sara66 نوشته:بله - من تو دپارتمان ها که نگاه میکردم متوجه این قضیه شدم که محیط زیستشون فقط گرایش تنوع زیستی، مدیریت اکوسیستم و.... داره ولی آلودگی نداره. آلودگی رو فقط از گرایش های شیمی و عمران دیدم که دوره هایی که گذروندن مکانیک سیالات، شیمی، ریاضی و... هستش ولی ما بچه های منابع طبیعی بیشتر موارد اکوسیستمی رو بررسی کردیم و به اون صورت رو آلودگی ها بصورت مهندسی و طراحی فوکوس نداشتیم. این قضیه است که میگم نگرانم کرده. الان تو علوم تحقیقاتم ، تو دانشکده ما مهندسی محیط زیست گرایش آلودگی هوا که بیس اینها هم عمران هستش داریم و همزمان مهندسی منابع طبیعی- علوم محیط زیست -گرایش آلودگی ها!!! خلاصخ من علاقم به بخش مهندسی خیلی بیشتره و میخوام برای پایان نامه بیشتر کارم مهندسی محیط زیست و طراحی باشه تا منابع طبیعی، ولی نگرانم بعدا برای بورس با فاند برام مشکل درست شه
دوست من نگرانی از این بابت، بنظرم وجود نخواهد داشت، چون به عنوان مثال من خودم Wood Engineering خوندم ولی تعدادی از دوستان هم رشته ای من در دپارتمان عمران دانشگاه های خارج از کشور در حال تحصیل هستند. متاسفانه در دانشگاه های داخل، رشته های بین رشته ای (از نوع رشته تحصیلی شما یا من) نمیتونند با سایر دپارتمان ها همکاری داشته باشند و یا دانشجویان سایر دپارتمان ها رغبتی برای کار بر روی این موارد بین رشته ای ندارند ولی در دانشگاه های خارج از کشور، من بشخصه اساتید زیادی دیدم که کارشناسی و کارشناسی ارشد عمران بودند ولی دکتری رو محیط زیست خوندند و دانشجویانی از این دست داشتند. بنابراین شما اگر واقعا به بخش مهندسی رشته تون علاقمند هستید و این توانایی رو در خودتون میبینید که در اون زمینه کار کنید، نگران نباشید و با قدرت جلو برید. موفقیت حتمی است 

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.