20-10-2012, 01:42 AM
سلام. وقت بخیر. من همین الان تو این وبسایت عضو شدم و امیدوارم که برام مفید باشه.
من میخوام برای ژانویه 2014 برای آمریکا اپلای کنم. تازه ارشدمو تموم کردم. رشتم فوتونیکه و از دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شدم. معدل ارشدم 17.56 هستش(بدون پایان نامه) و پایان نامه رو با درجه عالی (19.25) دفاع کردم. کارشناسیمو پیام نور خوندم و معدلم 15.36 هست. یه مقاله برای کنفرانس آسیایی دارم که اکسپت شده و ان شاالله قراره IEEE چاپ شه و یه مقاله ISI سابمیت شده دارم که ان شالله احتمال اکسپتش زیاده.
الان دارم زبان میخونم و قراره دی ماه ایلتس بدم. و البته تصمیم دارم که GRE general هم بدم.
1.به نظر شما با نمره حداقل 6.5 تو ایلتس، میتونم برای فاند امیدوار باشم؟
2.و البته من نمیدونم با این شرایط آیا لازم هست که GRE subject رو هم امتحان بدم؟
3. برای رشته من معمولا TA(teaching assistant) بهتره یا RA(research assistant ؟
برای تحصیل با این شرایط آیا تعهدی برای خدمت به تعداد سنوات تحصیل در دانشگاه امریکا هست یا نه؟
ببخشید که سوال هام طولانی شد. شرمنده! از اینکه وقت میذارید ممنونم.
من میخوام برای ژانویه 2014 برای آمریکا اپلای کنم. تازه ارشدمو تموم کردم. رشتم فوتونیکه و از دانشگاه تبریز فارغ التحصیل شدم. معدل ارشدم 17.56 هستش(بدون پایان نامه) و پایان نامه رو با درجه عالی (19.25) دفاع کردم. کارشناسیمو پیام نور خوندم و معدلم 15.36 هست. یه مقاله برای کنفرانس آسیایی دارم که اکسپت شده و ان شاالله قراره IEEE چاپ شه و یه مقاله ISI سابمیت شده دارم که ان شالله احتمال اکسپتش زیاده.
الان دارم زبان میخونم و قراره دی ماه ایلتس بدم. و البته تصمیم دارم که GRE general هم بدم.
1.به نظر شما با نمره حداقل 6.5 تو ایلتس، میتونم برای فاند امیدوار باشم؟
2.و البته من نمیدونم با این شرایط آیا لازم هست که GRE subject رو هم امتحان بدم؟
3. برای رشته من معمولا TA(teaching assistant) بهتره یا RA(research assistant ؟
برای تحصیل با این شرایط آیا تعهدی برای خدمت به تعداد سنوات تحصیل در دانشگاه امریکا هست یا نه؟
ببخشید که سوال هام طولانی شد. شرمنده! از اینکه وقت میذارید ممنونم.
دکتر الهی قمشه ای: "همانطور که خوردن شراب حرام است، خوردن غصه هم حرام است!
و خوردن هیچ چیز مثل خوردن غصه حرام نیست!!
اگر ما فهمیدیم که جهان دار عالم اوست، دیگر چه غصه ای باید بخوریم."
و خوردن هیچ چیز مثل خوردن غصه حرام نیست!!
اگر ما فهمیدیم که جهان دار عالم اوست، دیگر چه غصه ای باید بخوریم."