(21-10-2012, 03:19 AM)Shahrouz نوشته:من برای خودم جای سوال پیش اومده. من معافیت غیر پزشکی دارم ولی در هر حالتی اگر بحث رزم پیش بیاد و از معافها بخوان دعوت کنند در صف رزمندگان حضور داشته باشند می شه معافیت دوگانه پزشکی هم گرفت؟ من سابقه مشکل شدید تیروئیدی داشتم که البته الان فقط هایپوتیروئیدی هست ( جز موارد معافیت پزشکی هست). حدود 1 ماه هم بابتش بستری بودم.
درود شهروز جان، اگر بحث جنگ پیش بیاد (خدائی نکرده)؛ 1- اولا تمام دوستانی که معافیت دائم (در زمان صلح) دارند باید تشریف ببرند به جبهه های نبرد حق علیه باطل 2- تمام کارمندان استخدامی/قراردادی دولت در صورت فراخوان نیرو باید تشریف ببرند جبهه 3- معمولا در شرایط جنگی، صدور معافیت های پزشکی بسیار بسیار مشکل خواهد شد 4- دوستانی که معافیت پزشکی دارند و در پرونده شون ذکر شد "معافیت از خدمت" به جبهه اعزام نخواهند شد (مثل دوستان با مشکلات حاد قلبی)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.