23-10-2012, 09:57 PM
(23-10-2012, 05:26 PM)mahnam نوشته: من می خوام رنکینگ دانشگاه های خوب در زمینه ی cell & molecular biology یا Genetics تو کانادا ؟ و همین طور آمریکا و آلمان رو بدونم؟سلام دوست عزیز
کارشناسی ژنتیک از دانشگاه آزادم با معدل 15.20
آیا می تونم واسه ارشد از یکی از کشور های بالا پذیرش بگیرم؟
اگه GRE General v Subject رو نمره ی بالایی بیارم امکان فاند برام وجود داره؟
مدرک زبان فعلا ندارم اما زبانم خوبه و شما 95 رو واسه تاقل در نظر بگیرین
اصلا با مدرک دانشگاه آزاد و این معدل شانس پذیرش دارم؟ یا ارشد رو ایران بخونم و بعد واسه دکتری اقدام کنم
در زمینه اینکه ارشد رو اینجا بخونین یا خارج از کشور میتونین به تاپیک فوق لیسانس در ایران یا خارج مراجعه کنید. بحث های مطرح شده میتونه کمک کننده شما در تصمیم گیری باشه. به نظر من برای اروپا میتونید برای فوق اقدام کنید. برای دانشگاه هایی که شهریه پایینی دارند (مثلا برخی دانشگاه های آلمان). برای آمریکا شما میتونین برای دکترای مستقیم اقدام کنین، چون دکترای مستقیم شانس بیشتری برای گرفتن فاند وجود دارد. معمولا برای آمریکا و کانادا برای فوق شانس کمتری برای گرفتن فاند هست. البته نه اینکه غیر ممکن باشه. شما میتونین برای دانشگاه های متوسط اقدام کنین و با اساتید هم مکاتبه کنین و ممکن هست بتونین فاند بگیرین. همین طور که فرمودین نمره بالا در امتحان GRE هم میتونه بسیار تاثیر گذار باشه.
در مورد رنکینگ برای رشتتون برای دانشگاه های آمریکا میتونین به تاپیک رنکینگ دانشگاه های آمریکا به تفکیک رشته مراجعه کنین و دوستان اگر داشته باشن براتون در فروم قرار میدن.
رنکینگ هایی که به تفکیک رشته وجود داره برای دانشگاه های آمریکا معمولا معتبر تر هست. برای کانادا یک تاپیک در مورد رنکینگ کلی دانشگاه ها وجود داره. برای آلمان هم میتونین به انجمن اون مراجعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.