24-10-2012, 09:49 AM
blur عزیز
نوشتن متن تا حدودی سلیقهای هست و افراد مختلف نظرهای مختلفی ممکنه داشته باشند. به نظر من دو تا پاراگراف اولی که شما نوشتید خوبه و میتونید به همون شکل ازشون استفاده کنید. فقط همون طور که محسن هم اشاره کرده، باید بگید at the University of xxx.
در مورد پاراگراف آخر من چیزی شبیه به نوشته محسن رو ترجیح میدم:
نوشتن متن تا حدودی سلیقهای هست و افراد مختلف نظرهای مختلفی ممکنه داشته باشند. به نظر من دو تا پاراگراف اولی که شما نوشتید خوبه و میتونید به همون شکل ازشون استفاده کنید. فقط همون طور که محسن هم اشاره کرده، باید بگید at the University of xxx.
در مورد پاراگراف آخر من چیزی شبیه به نوشته محسن رو ترجیح میدم:
I will be grateful if you consider me for any possible PhD position in your research group in Fall XXX.
More information about my background and experience can be found in the
attached CV and I will be happy to provide more details and answer
possible questions you may have.
Thank you for your time and I look forward to hearing from you.
More information about my background and experience can be found in the
attached CV and I will be happy to provide more details and answer
possible questions you may have.
Thank you for your time and I look forward to hearing from you.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.