24-10-2012, 09:14 PM
(24-10-2012, 07:56 PM)neema نوشته: سلامدوست عزیز.
لیسانس IT از دانشگاه آزاد واحد پرند با معدل پایین 13 دارم![]()
برای آزمون آیلتس کلاس میرم و تو تست اولیه آموزشگاه 6 گرفتم و فکر کنم بتونم حداقل آیلتس 6.5 بگیرم
3 (2+1) سال سابقه کار در دو شرکت خصوصی در رابطه با کار خودم دارم
فکر میکنید بتونم در یکی از کشورهای اروپایی برای ارشد اقدام کنم ؟
یکی از دوستام بهم گفت که ارشد حتی پیام نور ولی معدل بالا بگیرم و بعدش برای رفتن اقدام کنم. با این حال ترجیج میدم اگه امکان داره برای ارشد برم
به دلیل اینکه هم آشنا در سفارت دانمارک و هم خود دانمارک دارم ، بیشتر هدفم دانشگاه IT کپنهاکه
لطفا در هر دو مورد راهنمایی کنید و اینکه داشتن GRE و کلا مدارک دیگه ای که تاثیر داره رو هم مشخص کنید
بهتر بود در خصوص شانس پذیرش در تاپیک دانمارک سوال می پرسیدید. شانس شما متوسط است اما چون دانشگاههای با شهریه بسیار بالایی هستند و از توان پرداختش برای خیلی از افراد خارج است ممکنه پذیرش بگیرید. این رو هم اضافه کنم دانشگاههای مطرح شاید نتونید اما به هر حال متوسط یا خوب ممکنه شانس داشته باشید برای فوق در اروپا بجز المان من جایی رو ندیدم که درخواست نمره GRE و داشته باشند صرفاً معدل و نمره زبان مهمترین فاکتور خواهد بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public