(25-10-2012, 03:28 AM)mimchem86 نوشته: با سلام
میخواستم بدونم غیر از نامه معرفی به نظام مدرک موقت فارغ التحصیلی هم لازمه برا همون ارگانی که میخوام امریه بگیرم؟؟ آخه من تازه فارغ التحصیل شدم و بهم گفتن مدرک موقت فارغ التحصیلی رو الان بهت نمیدیم.فقط نامه معرفی به نظام دادن بهم. اگه اینجوری باشه اون ارگانی که میخوام امریه بگیرم طبق چه مدرکی معدل کل منو بفهمه؟!
(25-10-2012, 03:29 AM)mimchem86 نوشته: میگن مدرک موقت فارغ التحصیلی رو بعد از اتمام سربازی میدن.
دوست من، خیلی از دوستان با استفاده از همون نامه معرفی دانشگاه به نظام وظیفه تونستند امریه بگیرند و خود ارگان امریه دهنده هم این موضوع رو میدونه. ضمن اینکه در نامه معرفی به نظام وظیفه، تاریخ و مقطع فارغ التحصیلی و همین طور معدل کل شما ذکر شده است. همچنین شما با یکی از این مدارک (برگ سبز اعزام به خدمت بدون غیبت، کارت پایان خدمت/معافیت و گواهی اشتغال به خدمت از ارگان مربوطه) میتونید مدارک تحصیلی تون رو دریافت کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.