(25-10-2012, 12:18 PM)mhz_ir نوشته: سلام.دوستان اگه در مقطع ارشد ترم4 از پایان نامه دفاع کنم ولی استاد نمره رو رد نکنه(باهاش هماهنگ کنم که میخام مقاله بدم چون 2نمره داره) که بتونم ترم بعدشم نگه دارم و از معافیت تحصیلی برای خروج از کشور (مثلا ارائه کنفرانس) استفاده کنم.آیا امکان داره؟ نمیخام به مرحله استفاده از فرجه فراغت از تحصیل برسم و از اون استفاده کنم.سلام. دوست من،تمدید سنوات برای ترم 5 دانشجویان ارشد (تا جایی که من اطلاع دارم)، باید با تصمیم شورای آموزشی دانشکده/دانشگاه باشه و معمولا هم سختگیری میکنند در این مورد. ضمن اینکه تا جایی که میدونم، شما وقتی دفاع میکنی، عملا فارغ التحصیل حساب میشی، چون نمره شما دیگه دست استاد نیست فقط (چون در جلسه دفاع نماینده تحصیلات تکمیلی هم حضور دارد). ولی بنظرم، با استاد هم صحبت کن و ببین که آیا چیزی که شما میگی امکانپذیر هست یا خیر.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.