گرفتن ویزای کار شرایط خاص خودش رو داره و فقط در تاریخ معینی باز میشه و ویزاهای کار صادر شده از اول اکتبر هر سال اعتبار دارند. یعنی حتی اگر شما موفق به گرفتن ویزای کار بشید، ویزای کار شما اکتبر سال آینده معتبر خواهد بود. در نتیجه امکان تبدیل ویزای فعلی به ویزای کار در مدت زمانی که ویزای فعلی شما اعتبار داره وجود نداره. موندن در امریکا به صورت غیرقانونی و کار کردن به صورت غیرقانونی اما بحث دیگری است و از مباحث این فروم خارجه. طبیعیه که من به هیچ کس چنین چیزی رو توصیه نمیکنم، برای این که موندن به صورت غیرقانونی باعث میشه که شما شانس ورود قانونی و گرفتن ویزای امریکا در آینده رو تا حد خیلی زیادی از دست بدید. به عقیده من برای شما که مدرک کارشناسی ارشد دارید و تافل هم امتحان دادید و به نظر میرسه که میتونید از امریکا پذیرش بگیرید و به صورت قانونی وارد این کشور بشید و از مزایای اجتماعی امریکا بهرمند بشید، کار و اقامت غیرقانونی در امریکا اشتباهه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.