27-10-2012, 03:56 PM
(27-10-2012, 03:18 PM)mimchem86 نوشته:سلام و خسته نباشید...
میخواستم در مورد معافیت کفالت بپرسم.پدرم فوت شده و برادر شهید هست. میخواستم بدونم میتونم از طریق بنیاد شهید اقدام کنم و معافی کفالت مادرمو بگیرم.از طرفی تنها فرزند ذکور هم نیستم.
درود دوست من. شما متاسفانه یکی از شروط اصلی برای اقدام معافیت کفالت مادر یعنی؛ "مشمول تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال براي مادر باشد." رو ندارید. البته اگر برادر شما "چنانچه به تشخيص شوراي پزشكي برادر بيمار قادر به سرپرستي و نگهداري مكفول نباشد در آن صورت تنها فرزند ذكور سالم بالاي 18 سال ميتواند درخواست معافيت كفالت نمايد."(منبع و منبع) البته شما شرایط دقیقتون رو ذکر نکردید (سن برادر و...).
ضمن اینکه اگر پدر شما در قید حیات بودند، از طریق بنیاد شهید، تا جایی که من اطلاع دارم، فقط برای خودشون می تونستند معافی/کسر خدمت دریافت کنند و نه برای فرزندانشون.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.