(28-10-2012, 05:32 PM)spring64 نوشته: مریم هیچ معطل نگاه های شاید اینجور و شاید اونجور اطرافیان کوته فکرمون!نشو.فکر رفتن باش، فکر خودت باش به هیچی هم اهمیت نده.قدرتی که در اراده و عزم تو میبینن اونقدر براشون سنگین هست که با این طرز فکر ها(که شاید مطرح نکنن ولی انزژی منفیش آدم رو متوجه وجودشون میکنه!) تنها در صدد دفاع!از خودشون برمیان و به من و شما بهتره که مربوط نشه.مطمئن باش این پالس های منفی فقط به خاطر ضربه فنی شدن اونهاست.بی خیال،ما که نمیتونیم تفکر پوسیده ی این ملت رو عوض کنیم.بذار تو عالم بی بُعد خودشون خوش باشن.هرچند بهتره از موضوع تاپیک دور نشیم ولی از پست شما هویداست که انرژی منفی از سمت چه کسی ساطع می شود. بسیاری از پسران بنا بر سلایق خود نمی توانند یا نمی خواهند با دختری که تنها در خارج از کشور زندگی کرده زندگی کنند. همان گونه که بسیاری از خانومها با گروه خاصی از پسرها ممکن است ازدواج نکنند. عمده دلایلشون هم ربطی به قدرت اراده و عزم و... دختر خانوم نداره! این طرز فکر پوسیده نیست. اصلا طرز فکر پوسیده بی معنیست. اصلا ازدواج کردن از دید بسیاری در خارج از ایران کاری عبث هست. آنها نمی توانند طرز فکر من و شما را به ازدواج پوسیده و بی بعد بدونند. نگرشهای هر انسانی به جهان پیرامون خود شایسته احترام هست تا زمانی که به توهین آغشته نشده باشد.
ضمن اینکه بقدری واژه هاتون سنگین بود که نیاز به هرمنوتیک " عالم بی بعد، طرز فکر پوسیده، ضربه فنی شدن!!" و امثالهم هست.
انسانها هر تصمیمی داشته باشند، صدالبته هر دلیلی برای تصمیمشان داشته باشند، سزاوار توهین نیستند.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)