دروود.
لازمه چند نکته رو خدمت شما عرض کنم. اولاً هر کجای دنیا که باشیم باز هم یه حسن هایی وجود داره و یه بدی هایی که کشور کره جنوبی هم از این قضیه مستثنی نیست:
حسن ها:
1- دانشجوهای کره ای مهربونن تا اونجا که بشه بهت کمک میکنن. البته خجالتی هم هستند.
2- نکته مثبت در کره امکانات فوق العاده ای هست که در کمتر کشوری در اختیار دانشجو ها قرار میگیره.
3- اما ادمای خوبین خیلی به عقیده ادما احترام میذارن و کمک کننده هستند.
4- کلاه بردار هم نیستن که تا ببینن خارجی هستی یجور دیگه برخورد کنن. شاید راننده تاکسی تو فرودگاه این کارو کنه اما در کل امنیت بسیار بالایی داره و تقریبا جرمی رخ نمیده. دزدی براشون مفهوم نداره. با معرفت هستن
5- یکی از 10 شهر برتر دنیا از منظر” شاخص شهر های جهانی”
یکی از 10 مرکز تجاری ومالی برتر دنیا
ششمین شهر پر قدرت اقتصادی دنیا
اولین شهر دارای مجموعه فن اوری اطلاعات (IT complex) در دنیا
اولین شهر دارنده DMB، تلویزیون های موبایلی، WiBro، و اینترنت پر سرعت موبایل در دنیا
دارنده سومین مترو در دنیا از نظر تعداد مسافر جابه جا شده در سال (بالغ بر 200 میلیون مسافر)
دارنده عنوان “بهترین فرودگاه جهان” از نظر ” سازمان بین المللی فرودگاه ها”
دارنده عنوان “بهترین پایتخت طراحی شده در سال 2010″ از نظر ” سازمان بین المللی مجتمع ها و طراحی صنعتی”
معایب:
1- مردم تنها در سئول و بوسان تقریباً از زبان انگلیسی اطلاع دارند باقی جاها را باید فاکتور بگیرید.
2- هوای سئول شرجیه و زمستانهای سرد و تابستانهای شرجی داره.
3- از لحاظ تئوری دانشگاه های ایران در سطح بسیار بسیار بالاتری از کره قرار دارند. چیزی که در ایران به عنوان درس های دانشگاهی تدریس میشه حتی پنج درصدش در کره وجود نداره اینجا فقط استاد در بهترین شرایط چند تا اسلاید رو بهتون بدون هیچ توضیح مفیدی نشون میده. تنها اون هم نه دانشجو لیسانس بلکه دکترا پس شما با اومدن به اینجا نه تنها از امکانات اینجا بی بهره میمونید بلکه از کلاس های تئوری خوب ایران هم خودتون رو محروم کردین
4- برنامه خاصی برای دانشجو خارجی وجود نداره و معمولا تفاوت بسیار زیادی بین شما و دانشجوی کره ای هست. شما نمیدونید دارید چه کار میکنید و چون استاد برای دانشجو خارجی معمولا برنامه ای نداره باید کاملا متکی به خودتون باشید. این برای یک دانشجو دکترا امکان پذیره اما کسی که لیسانس هست نیاز شدیدی به راهنمایی استاد داره که متاسفانه همون طور که گفتم در بیشتر موارد استاد کاری به دانشجو خارجی نداره. (بیشتر اساتید به زبان انگلیسی مکالمه می کنند)
البته اینها چیزهایی بود که من خودم استنباط کردم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public