(28-10-2012, 10:23 PM)amirhossein.gh نوشته: پویا جان میتونی بیشتر راجع به این قسمت صحبت کنی ؟ ینی چی ؟ ینی استادا از دانشجوهای خارجی بدشون میاد ؟ بیشتر راجع به استادای کره ای صحبت کن لطفانه امیر جان. نه اینکه بدشون بیاد. منظورم خیلی تمایل به همکاری ندارن درسته در برخورد اولیه خیلی خوب هستند اما یکم اخت شدن باهاشون سخته. مثلاً من برای درس logistics engineering اصلاً پروفسور رو ندیدم بهم ایمیل داد که با assistant کار کن وقتی کاراتو جلو بردی بیار ببینم!!! حالا استاد هم دارم که نیومده میخواهد باهام روی موضوعات خاص مقاله کار کنیم!!! اما در کل استاداش اینطورن. خوب خوب نمیشه گفت. این اقامت رو هم به هرکسی میگم میگه سخته و زمانبره. اما بهت ویزای بعد از تحصیل میدهند که کار پیدا کنی اما میگم باید فقط کره ای بدونی والا هیچ.
من هنوز نفهمیدم میشه پس از پایان تحصیلات اونجا کار کرد و اقامت گرفت یا نه باید برگشت ؟؟؟ واقعا این یه نکته اساسیه
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public