(29-10-2012, 12:54 PM)Nasim67 نوشته: سلام تا اونجایی که من متوجه شدم و امروز استعلام گرفتم ادارت کاریابی غیر دولتی بابت انجام کار پول دریافت می کنند(با قیمت های بسیار متغیر و گاهی هم نجومی!!!) ولی اداره کار که مستقیما خود وزارت کار بر اساس محل سکونتمون معرفی می کنه، مبلغی دریافت نمی که.حالا سوال من اینه که آیا از نظر پیدا نشدن کار، فرقی می کنه که مدارکمون رو به کاریابی غیر دولتی بدیم و یا به خود اداره کار؟ نکنه وقتی به اداره کار مراجعه می کنیم برامون کار پیدا کنن احیانا؟! مرسیمن امروز صبح رفتم اداره کار و تقاضا دادم. مسئولش یه خانم خیلی خیلی خوبی بود و پرسید برای آزاد کردن مدرک اومدی؟ گفتم بله. پرسیدم صحت داره که اگه اینجا تقاضا بدیم چون دولتی هستید برامون کار پیدا می کنید؟ خانم گفت می خوای کار پیدا نشه دیگه؟ گفتم بله خب! گفت نمیشه! مدارکاتون جداس!
یه آقای دیگه هم اونجا بود که براش کار مثلا پیدا نشده بود و داشت می رفت مدرکشو آزاد کنه.
هیچ مدرکی ازم نخواست و مبلغی هم دریافت نکرد و فقط دو تا فرم پر کردم و مدارک لازم رو بهم گفت که وقتی یک سال بعد از فارغ التحصیلیم رفتم سراغشون، همراهم ببرم.
ضمنا یک رسید هم بهتون می دن که شماره کارت و اطلاعات فردیتون روش هست، خیــلی مراقب باشید که گمش نکنید!
خلاصه که خیالتون راحت باشه و بیخودی پول به ادارات کاریابی خصوصی ندید.
شاد باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"