دوست من، همون طور که پژمان جان اشاره کردند، در دانشگاه های امریکا و کانادا، اعضای هیئت علمی رو تحت عنوان Faculty ذکر میکنند، مثل اینجا یا اینجا.
ضمن اینکه شما هیئت علمی بودن رو میتونید در بخش Work Experience بیارید و اگر به دلیل کثرت موارد تدریس، بخش جداگانه ای تحت عنوان Teaching Experience نیز در رزومه دارید، در اون قسمت ذکر کنید (این مورد کاملا سلیقه ای است و هر دو مورد رو دیدم). یعنی به عنوان مثال شما هیئت علمی دانشگاه X هستید و در دانشگاه Y هم فیزیک پایه تدریس میکنید، در قسمت Work Exp ذکر میکنید که هیئت علمی دانشگاه X هستید و در قسمت Teaching Exp ذکر میکنید که در دانشگاه Y به دانشجویان، فیزیک پایه تدریس میکنید.
پ.ن: باز هم تاکید میکنم که این موارد و نحوه چینش اونها کاملا اختیاری است
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.