(01-11-2012, 03:51 PM)masoudgh2005 نوشته:من دو تا سوال در مورد انصراف از تحصیل و شروع مجدد تحصیل دارم
من از یکی از دانشگاه های آمریکا برای زمستون پذیرش دارم ولی به خاطر هزینش نمی تونم برم. توی این آدرس از نظام وظیفه توضیح داده که بعد از انصراف از تحصیل می شه در همون مقطع یا مقطع پایین تر (در کل طول تحصیل از دیپلم تا دکترا فقط یک بار ) دوباره ادامه تحصیل داد.من می خوام انصراف از تحصیل بدم و دوباره توی این فرجه ی یکساله پذیرش بگیرم و معافیت تحصیلی بگیرم. منبعسوال اولم اینه که برای انصراف از تحصیل از دانشگاه خارج کشور چه طوری باید این کار رو انجام داد. می شه همین طوری رفت وزارت علوم و با وجود اینکه نرفتم و شروع به تحصیل نکردم بگم می خوام انصراف از تحصیل بدم؟ یا اینکه باید از دانشگاه مورد نظر مدرکی مبنی بر انصراف ارایه داد؟
سوال دوم اینه که الان اگر من انصراف ازتحصیل بدم باز هم میتونم برای خارج از کشور برای ارشد پذیرش بگیرم یا نه؟ توی این لینک پایین مربوط به سال ۸۹ نوشته که یکی از شرایط گرفتن معافیت تحصیلی دانشجوی انصرافی نبودنه!!! حالا من نمودنم آیا با این شرایط می شه با انصراف دادن دوباره توی فرجه یکساله از خارج از کشور پذیرش گرفت و بعدش معافیت تحصیلی گرفت؟ منبعممنون از پاسختون.
دوست من، تا جایی که من شنیدم، شما از دانشگاه مقصد نامه ای مبنی بر انصراف از تحصیل دریافت خواهید کرد، با اون نامه به وزارت علوم مراجعه کرده و با ارائه نامه انصراف، نامه ای برای نظام وظیفه دریافت خواهید کرد (مبنی بر اینکه آقای X معافیت تحصیلی اش، لغو شده است) و مراحل آزادکردن وثیقه رو دنبال میکنید. باز هم تکرار میکنم، اینها فقط شنیده های من بود و بنظرم برای اطمینان بهتر است که از نظام وظیفه استان سوال کنید و ما رو هم در جریان جواب سوالتون قرار بدهید.
در مورد سوال دوم، طبق قانون جدید نظام وظیفه (سال 90)، شما در طول دوران تحصیلتون، میتونید فقط یکبار، انصراف از تحصیل داده و سپس در صورت پذیرفته شدن در دانشگاه، دوباره ادامه تحصیل بدهید (بدون توجه به مقطع تحصیلی، یعنی اگر یکبار در ارشد انصراف بدید و دوباره از معافیت تحصیلی برای ارشد استفاده کنید، نمیتونید دوباره در دوره دکتری انصراف بدید و در صورت پذیرفته شدن، دوباره دکتری بخونید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.