02-11-2012, 08:16 PM
(01-11-2012, 12:32 PM)pezhman نوشته: سلام جناب بابک عزیزدرود
من میخوام نظرتو راجع به تصمیمم بدونم
دانشجوی ارشد مهندسی صنایع امیرکبیرم. معدلم 18 به بالاست (A). موضوعی که بهش علاقه مند شدم و روش کار میکنم انفورماتیک پزشکی با ابزارهای داده کاوی برای مدلسازی اقتصادیه. بعد از فارغ التحصیل شدنم به 2سال زمان نیاز دارم برای مدارک تافل GRE و پروژه نخبگان کسر خدمتم. میخواستم تو این زمان برای گرفتن مدرک ارشد اقتصاد بهداشت علوم پزشکی هم اقدام کنم. نظرت راجع به اینکار چیه؟ بهتر نیست تمرکزمو رو همون مدارک زبان بذارم؟ اصلا داشتن 2مدرک ارشد در گرفتن فاند یا پذیرفته شدن در رنکینگهای بهتر چقدر تاثیر داره؟
وضعیت شما برای گرفتن پذیرش خیلی خوبه و اگر نمره خوبی در امتحانات زبان و GRE بیارید گرفتن پذیرش در مهندسی صنایع با فاند از یکی از ۵۰ دانشگاه اول امریکا نزدیک به قطعیه. این که بخواهید یک مدرک دیگه بگیرید، بستگی به اهداف شما و سطح زبان فعلی داره. داشتن مدرک اقتصاد شانس شما رو خیلی بالاتر نخواهد برد به نظر من و شانس شما همین الانش هم خوبه. اگر برنامهاتون اینه که در آینده در اقتصاد هم ادامه بدید بد نیست که این مدرک رو بگیرید، در غیر این صورت اگر هدف اینه که فقط به خاطر گرفتن پذیرش این مدرک رو داشته باشید، شاید بهتر باشه که تمرکز رو روی زبان و GRE بگذارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.