02-11-2012, 08:28 PM
(01-11-2012, 02:03 PM)irnco نوشته: سلامسلام دوست عزیز
من دانشجوی کارشناسی ترم ۷ پلیمر امیرکبیر هستم و ترم ۹ درسم تموم میشه . . . معدلم هم تا الان ۱۴.۸۲ هست احتمالش هم هست که یه مقاله هم تا سال بعد داشته باشم. . . تا الان هم هیچ ازمون زبانی ندادم ولی فکر کنم بتونم برا تافل بالای ۹۰ بگیرم . . .
من قصد ادامه تحصیل تو این رشته رو ندارم و دوست دارم طراحی صنعتی یا یکی از شاخه های مدیریت رو تو یه دانشگاه رده بالا تو این رشته بخونم حتی از ((کارشناسی)) هم باشه مشکل ندارم . . . سابقه کار ۱ ساله هم تو هر دو زمینه دارم. . . (میخوام جایی باشه که بتونم بطور رسمی به کارم به صورت جدی ادامه بدم) . . . از نظر هزینه زندگی و تحصیل هم مشکلی نیست
(معدل دیپلم ریاضیم ۱۶.۴ و پیش دانشگاهی ۱۹ و رتبه کنکور هم ۱۰۰۰ )
البته فکر میکنم برای کارشناسی industrial design نداشته باشه جایی ولی کسی که کارشناسی هنر خونده باشه برای ارشد میتونه طراحی صنعتی بخونه . . .
من اول یه چیز بگم که برای آقایونی که مشکل خدمت دارن ممکن نیست برای لیسانس از کشور خارج بشن،
اما اگه شما این مشکل رو نداری خب باید بگم که طراحی صنعتی رشته ای نیست که راحت بشه ازش پذیرش گرفت و جدا از معدل و رزومه احتیاج به یه پورتفولیو خیلی عالی داره..
فک میکنم احتمالش باشه که شانسی برای ادامه تحصیل در رشته های مدیریتی داشته باشید اما خیلی کمه چون رشته لیسانستون مرتبط نیست، در مورد اون آخر پستتون که گفتید لیسانس هنر هم خوب متوجه نشدم... یعنی میخاید چند سال هنر بخونید بعدش طراحی صنعتی؟ این در ایران ممکنه نه آلمان..
من دقیقا اطلاع ندارم حالا امیدوارم بچه هایی که بهتر میدونن بیان کمک کنن، اما فک میکنم براتون ممکن هست که یه دوره ی یکی دو ساله بگزرونید که بتونید آماده بشید برای طراحی صنعتی در اونجا و بعدش ادامه تحصیلتون بشید دانشجوی طراحی صنعتی...
به هر حال فکر یه پورتفولیو خوب باید باشید حتی از همین الان برای هنر...
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز