(03-11-2012, 12:32 PM)Hamidreza_ut نوشته:سلام, بحث ریز نمرات شد من یه سوال داشتم بابک جان... من پارسال از دانشگاه تهران ریز نمره انگلیسی گرفتم, توش 8-9تا غلط فاحش داشت؛ چه اسپلی چه اشتباه در ترجمه, میخواستم بپرسم راهی برای پیگیری هست یا این سری باید فارسی بگیرم و ترجمه کنم مثل بقیه ؟
حمیدجان، من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم (غلط های املایی ناجور!) از دانشگاه که پیگیری کردم، گفتند باید بری دانشکده (چون در دانشکده ها اسامی لاتین دروس رو وارد میکنند در سیستم). روندی که من طی کردم این بود؛
1- مراجعه به دپارتمان رشته تحصیلی (برای چک کردن اسم صحیح لاتین دروس)
2- مراجعه به مسئول مربوط به رشته در آموزش دانشکده جهت وارد کردن اسامی دروس
با اینکه اسم لاتین دروس رو خودم از گروه گرفته بودم و برای مسئول مربوطه علامت گذاشته بودم، باز هم بنده خدا موقع وارد کردن اسامی، اشتباه کرد که بعد از 3 بار رفتن به دانشگاه و بعد دانشکده در نهایت درست شد!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.