03-11-2012, 02:30 PM
(02-11-2012, 09:52 PM)sadjad porgar نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از تهران جنوب با معدل فعلی 16 هستم و دو ترم از درسم هنوز مونده لیسانسم هم مهندسی شیمی از تهران جنوب با معدل 14.60 و دو سال آخر 15.80 بودش. دو جلد کتاب هم تالیف کردم و جز بنیاد نخبگان نیروهای مسلح هستم و می تونم از استادام هم توصیه نامه بگیرم. الان هم دارم روی یک پروژه کار می کنم که احتمالا ازش مقاله در میاد حالا میخاستم ببینم برای پذیرش همراه با فاند برای کجاها شانس دارم ممنونسلام دوست عزیز
شما احتمالا امتحان زبان ندادین هنوز. برای آمریکا هم اگر بخواید اقدام کنید باید امتحان GRE بدین. نمره این امتحان و همچنین نمره امتحان زبان شما برای گرفتن پذیرش خیلی مهمه. بدون داشتن این نمرات و بدون اطمینان از اینکه مقاله خواهید داد یا خیر نظر دادن مشکل هست.
با توجه به معدلتون در صورت آوردن یک نمره بالا در امتحان GRE اگر مقالتون رو هم بتونین بدین به نظرم برای آمریکا نسبت به کانادا شانستون بیشتره (به خصوص با درنظر گرفتن تعداد بیشتر دانشگاه ها) با توجه به رشتتون که مهندسیه با اساتید تماس بگیرید. برای کانادا استاد خیلی مهمه.
البته از اونجا که سابقه کار پروژه ای رو هم دارین برای اروپا هم میتونین اقدام کنین. به دنبال پوزیشن های خالی دانشگاه ها باشین که در اون زمینه تجربه دارین. (این نکته رو هم در نظر بگیرین که این پوزیشن ها بسیار رقابتی هستند)
در ضمن توصیه نامه از اساتید یکی از مدارک اصلی برای گرفتن پذیرش هست و حتما باید داشته باشین (به جز برای یک سری پوزیشن های اروپا)
موفق باشین
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.