(03-11-2012, 09:09 PM)irnco نوشته:سلام
من دانشجوی کارشناسی ترم ۷ هستم و قصد دارم برای تحصیل خارج از کشور در مقطع کارشناسی و رشته متفاوت اقدام کنم . . . میدونم بعد از فارغ تحصیلی رشته فعلی نمیتونم بدون رفتن به سربازی برای خارج شدن از کشور و تحصیل مجدد اقدام کنم. . . آیا امکانش هست که انصراف بدم (خیلیی نامردیهِ ترم هفتم!!!!) و از این قانون که اینجا مطرح کردید برای تحصیل در کارشناسی خارج از کشور استفاده کنم
درود. دوست من همون طور که در اینجا بیان شده، شما میتونید در طول دوران تحصیل (از دیپلم تا دکتری) یک بار (بدون توجه به مقطع تحصیلی) انصراف داده و دوباره در همون مقطع ادامه تحصیل بدهید. این موضوع به این معنی است که شما اگر از دوره کارشناسی انصراف بدهید، میتونید حداکثر یکسال پس از انصراف، دوباره در دوره کارشناسی ادامه تحصیل بدهید ولی وقتی مقطعی رو به پایان برسونید (به عنوان مثال کارشناسی) برای همون مقطع نمیتوانید از معافیت تحصیلی استفاده کنید، به بیان دیگر، معافیت تحصیلی برای هر مقطع فقط یکبار صادر میشود (با فرض اینکه اون مقطع رو به پابان برسونید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.