(05-11-2012, 10:58 PM)arvinbagheri نوشته: سلام خسته نباشین.به نظرتون با شرایط من چقدر واسه پذیرش تو کانادا شانس دارم و واسه کدوم دانشگاهها؟؟سلام دوست عزیز
1-ارشد= 17.34 لیسانس=16.34
2-مهندسی مکانیک ساخت و تولید دانشگاه ارومیه
3-IELTS=6.5
4- 3 تا ISI با (IF=2.2)و 2 تا کنفرانس(یکی داخلی و یکی خارجی)
5-دکترا البته فول فاند
سابقه تدریس تو دانشگاه آزاد(دو ترم) و کار تو کارخونه(یکسال و نیم)
شما در کل شرایط خوبی دارین (به خصوص با توجه به مقالاتتون) فقط برای کانادا من اکثر جاهایی که دیدم مینیمم نمره آیلتسی که میخواستن 7 بوده. اگر بتونین باید دوباره امتحان بدین. حتما با اساتیدی که زمینه کاریشون به تحقیقات شما نزدیک هست مکاتبه کنید. دانشگاه های خوب و شناخته شده کانادا نسبت به آمریکا خیلی کمتره و مکاتبه با اساتید به نسبت راحت تر. (میتونین یک سری دانشگاه های شناخته شده و معتبر رو ببینین در این لینک) دقیق نمیشه گفت برای کدوم دانشگاه، چون بستگی داره که از اساتید کدوم دانشگاه جواب بگیرین (برای کانادا استاد نقش بسیار مهمی در گرفتن پذیرش داره و بدون داشتن استاد گرفتن پذیرش تقریبا ممکن نیست، ولی با توجه به شرایطتتون میتونین برای دانشگاه های خوب شانس داشته باشین) سابقه تدریستون میتونه برای گرفتن TA خیلی موثر باشه.
(یک نکته مینیمم نمره آیلتس برای خیلی از دانشگاه های آمریکا 6.5 هست اگر امکان دوباره امتحان دادن ندارین)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.