1-امتحان اون ساعت شروع میشه یه ساعت قبلش اونجا باشین.
2-چهارتا محل برای graduate institution و department وجود داره. کدهای مربوط به دانشگاه هایی که میخواین نمره تون براشون ریپورت شه رو اونجا وارد کنین.
3-نه نمیخواد
4-خود کارت رو همراه داشته باشین. کپی رو برا خودتون نگه دارین.
5- لازم نیست در مورد اونا کاری کنین خودشم نوشته که اگه هیچ کدومو مشخص نکنین همه نمراتتون ریپورت میشه...فکر کنم برا اونا کاربرد داره که قبلا هم امتحان دادن و مثلا نمیخوان نمرات قبلیشون ریپورت شه یا نمیخوان کلا نمره ای ریپورت شه!
6-خودکار بهتره...بهرحال یه چیزی که واضح باشه.
7- اگه اشتباهه دوباره وارد کنین.
8- شما از طریف پروفایلتون کد دانشگاه هارو وارد کنین ولی فکر کنم این کارت رو هم پر کنین و اسکنش رو بفرستین. کار از محکم کاری عیب نمی کنه!
بازم شاید دوستان اطلاعات بیشتری داشته باشن
2-چهارتا محل برای graduate institution و department وجود داره. کدهای مربوط به دانشگاه هایی که میخواین نمره تون براشون ریپورت شه رو اونجا وارد کنین.
3-نه نمیخواد
4-خود کارت رو همراه داشته باشین. کپی رو برا خودتون نگه دارین.
5- لازم نیست در مورد اونا کاری کنین خودشم نوشته که اگه هیچ کدومو مشخص نکنین همه نمراتتون ریپورت میشه...فکر کنم برا اونا کاربرد داره که قبلا هم امتحان دادن و مثلا نمیخوان نمرات قبلیشون ریپورت شه یا نمیخوان کلا نمره ای ریپورت شه!
6-خودکار بهتره...بهرحال یه چیزی که واضح باشه.
7- اگه اشتباهه دوباره وارد کنین.
8- شما از طریف پروفایلتون کد دانشگاه هارو وارد کنین ولی فکر کنم این کارت رو هم پر کنین و اسکنش رو بفرستین. کار از محکم کاری عیب نمی کنه!
بازم شاید دوستان اطلاعات بیشتری داشته باشن

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا